En blogg med bilder från min vardag tillsammans med en fartfylld och underbar dotter

8 mars 2009

Dopet är avklarat..

Ja, då är dagen över som man har planerat inför i flera veckor och det blev en kanonbra dag.
Saga var så snäll i kyrkan skrek bara när prästen hällde vattnet på huvudet men tystnade lika snabbt när han lyfte upp henne. Dopet i kykan gick därför bra och Linda som sjöng fick alla gäster att bli tårögda av fin sång och känslomässiga texter som vi valt. Festen efter kykan blev lång och underbart trevlig, det var mat, efterrätt, tårta och en hel del alkoholhaltiga drycker, väl hemma var klockan halv två och man var ganska mör i hela kroppe. Hoppas alla gäster hade lika trevligt och roligt som jag och Christoffer. Tack snälla Linda och alla gäster som gjorde Sagas dop oförglömlig.
Idag har man allt varit lite seg men vi har städat och fixat sen igår som liksom igår när man ställer till med fest, så nu känner man sig nöjd när allt är återställt och fixat. Annars har vi umgåtts med familjen Elofson från Stockholm som var nere för dopet, vi fikade och mös innan dom körde hemåt, jättekul att ni ville komma och träffa lilla Saga!

Imorgon ska Saga och jag umgås med Sara, vi ska bla ut och gå och hämta Elsa och Hugo på dagis.
Ska försöka få in några kort från dopet också tänkte jag, få se om jag klarar ut det...

2 kommentarer:

Helena sa...

Tack själv för ett trevligt dop. Det var jättekul att se er igen och att äntligen få se det lilla underverket. Hon är jättefin. Resan hem gick bra förutom att det var snöstorm i 10 mil. Vi önskar vi kunde vara med idag på Barbros firande. Ha en bra dag. Alla hälsar till er.
Kram familjen Elofson

James Samuels sa...

You provided very good information. Greetings and thank you very much. It will be a great site. The WPM profile can be used to test your typing speed and skills. This free online tool can help you measure how fast you type. This WPM test profile will allow you to determine your typing speed.