En blogg med bilder från min vardag tillsammans med en fartfylld och underbar dotter

15 februari 2009

vilket vinterväder...

Ja vilket härligt väder det har varit ute idag, vi har varit i Djuramåla med mamma och pappa. Där plumsade vi i snön, drack kaffe och grillade korv precis sådant som man vill göra när solen skiner och snön ligger täckt över marken. Väl hemma igen så är man ändå lite små frusen och längtan efter ett badkar gör sig påmint. Annars gör vi inget speciellt idag, det är ju Söndag.... kanske Ida skulle komma förbi på lite kaffe, vi får se om hon dyker upp.

Ni som undrar om någon ville fira alla hjärtans dag med oss igår så ville mamma och pappa det, vilken tur att man har dom. Dom hade dessutom bjudit in farmor, farfar, mormor och barbro som alla fick chansen att se lill donnan. Alla tyckte hon hade växt mycket och förändrats en hel del i ansiktet och det har hon om man inte sett henne på ett par veckor.
Idag på förmiddagen var hon på sitt bästa humör, hon skrattade och var glad hela tiden...härligt. Inatt har hon slagit nytt rekord i att sova, åtta timmar i sträck..underbart trodde inte mina ögon när jag tittade på klockan. Jag var dock orolig att hon inte vill somna om efter att ha sovit så länge, men icke hon somnade så snällt om igen.

Inga kommentarer: