En blogg med bilder från min vardag tillsammans med en fartfylld och underbar dotter

16 februari 2009

Ny underbar vecka

Ja då var helgen över och en ny vecka har inletts...
Idag kommer Linda och Felix hit och fikar, vi har inte träffat dom på några veckor nu så det kommer bli superkul. Dom har varit i Thailand i två veckor så det kommer bli intressant att höra hur dom har haft det, säkert helt underbart i värmen.
Saga och jag ska ta oss en promenad i eftermiddag för att få luft och motion, undrar om mamma vill följa med?? Jag få ta och ringa henne sen...
I eftermiddag ska Christoffer hämta en pall pellets så jag får hjälpa honom att lasta in, det är perfekt med gratis styrketräning för det får man inget av annars.

Saga sover för tillfället, undrar hur länge det blir idag, hon brukar ju bara sova små snuttar på dagarna om maninte går man vagnen eller åker bilen förståss. Hon har verkligen börjat jollra jättemycket nu man kan ibland tro att det snart ska komma riktiga ord..men det lär nog dröja ett tag. Leenderna kommer också allt tätare och blir allt lättare att få fram, ja hon är faktiskt i en riktigt rolig tid nu, man kan ligga och prata och titta på henne hur länge som helst... det känns så iallafall.

Ha en bra dag!

Inga kommentarer: