En blogg med bilder från min vardag tillsammans med en fartfylld och underbar dotter

7 februari 2009

Lördag

Gårdagens promenad i slask och blask var super trevlig, Jenny, Anton och lilla Annie var också med, Annie är född den 22 dec så det är kul när Saga och hon är så jämngamla. Blir kul att följa deras utveckling, inte förrens man såg Annie förstod jag att Saga faktiskt hade vuxit en del.
Det blev både bad och god mat nere på illervägen igår, slappt och skönt precis som jag tycker en Fredag ska vara.
Idag kommer Christoffers föräldrar hit, tänkte bjuda på västerbottenpaj och en god sallad, en av christoffers stora favoriter. Får väl försöka hitta på något till kaffet också men har inte kommit på något ännu, vi får se vad det blir...
Lill Donnan sover fortfarande och klockan är halv 11, ja det är faktiskt sant. Hon hade lite svårt för att somna i går när vi var hos mormor och morfar då även kusinerna var där och förde lite oväsen, men det är bara bra hon behöver utsättas för lite oljud. Fast klart hon har ju ändå sovit sen 10-tiden igår, hon har ju fått lite mat ett par gånger men inte mer än så.
Denna veckan har hon lärt sig göra en hel del nya ljud, superkul att det händer en del. Man är tacksam för alla små framsteg och gläds otroligt med dom.

Nähä dags för frukost med nybakta frallor från Biggans, mums, mums

Inga kommentarer: