En blogg med bilder från min vardag tillsammans med en fartfylld och underbar dotter

13 april 2009

Uppe med tuppen...

ja så känns det när man har varit vaken se 06,00, längre än så ville inte Saga sova idag trts att vi var på kalas igår. Men jag skulle ha velat sova mycke längre, får kanske passa på att sova lite till när hon vill sova snart. Igår var vi i Korrö hos Ida och Magnus där bjöds det på god mat och underbara vänner, det var riktigt kul att träffa hela "ligan" igen var alldeles för länge sedan. På dagen var vi hos Christoffers föräldrar och bara umgicks innan vi for vidare til Korrö som sagt.

Idag bjuder mormor oss på middag i Konga så det står på schemat och ine så mycket mer, känner mig för tillället ganska sliten vi får se om det går över under dagen.

Tråkigt att långhelgen snart är över men veckan är bara fyra dagar så det går snabbt, till helgen kommer Sara hem igen hmmm så man har verkligen någo att längta efter. Ska bli mysigt och roligt att träffa henne, saknar henne så... men man får hoppas att hon vänder hem en dag då hon känner att hon gjort Stockholm och de livet. Hon kommer bara vara hemme över helgen så man får ta tillvara varenda lite sekund av henne när hon är hemma.

Ha en mys dag..

1 kommentar:

sara sa...

det känns som igår som vi steg upp kl 05,30 varje dag!!!vi ska inte klaga varken du lr jag=)...
det ska bli underbart o träffa dig till helgen...längta, längta!!!!
puss puss