En blogg med bilder från min vardag tillsammans med en fartfylld och underbar dotter

14 maj 2009

Vindarna har vänt

och det känns otroligt skönt, det könns som man har fått sin lilla bäbis tillbaka. Nu äntligen känner jag igen Saga igen som hon var för en månad sedan. Stackarn hon har säkert haft det jättejobbigt men sjukdom och tänder och allt som har hänt hos henne, natterna har blivit helt ok och man tycker helt plätsligt att man får sova riktigt mycket trots att man öndå är vaken ett par gånger varje natt. Men största skillnaden är ändå att hon är mycket gladare och inte så gnällig och arbetssam utan hon är mer nöjd helt enkelt.
Idag har jag, mamma och Saga varit inne i stan igen....idag var det dags att ta bort stygnen. Tyvärr hade inte svaren kommit på proverna men läkaren sa att dom till 100% sklle vara positiva, så jag får lita på henne. I eftermiddag ska vi till Terese och Ida dit ska även Beatrice och Smilla, det blir promenad med fika efteråt.

Igår var det avslutning på sjungis, vi var i öljehults bygdegård det var himla trevligt. Jenny, Anton och lilla Annie var med så vi hade det så mysigt.

Dags att bege sig...

Inga kommentarer: